Zakelijke bijeenkomst organiseren? Be our VIP!

bij-welling-duiven-borrel

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering, een presentatie of een bedrijfsborrel? Maar zoekt u eens wat anders dan die saaie, steriele omgeving waarvan er 13 in een dozijn te vinden zijn? Kom dan eens een kijkje nemen in de VIP-ruimte van ‘Bij Welling’ in Duiven. Een locatie, geschikt voor gezelschappen van 4 tot 90 personen, die helemaal past binnen een zakelijke meeting anno 2017. Sfeervol en bomvol techniek. Én met volop mogelijkheden voor een zakelijke lunch, een borreluurtje of een uitgebreid diner.

Werken aan succes op een unieke locatie

Onze VIP-ruimte is in vele opzichten een unieke locatie. Het is de enige plek in het hartje van Duiven waar u ongestoord en volledig verzorgd zakelijke bijeenkomsten kunt organiseren. Pauze in de zon? Dan krijgt u met uw gasten de beschikking over een eigen terras. Parkeerplaatsen zijn er te over.
Wij weten hoe belangrijk een zakelijke bijeenkomst voor u is. En dat u geruisloos wilt worden voorzien van koffie en thee of andere versnaperingen tijdens uw overleg. De VIP-ruimte is dan ook zo ingericht dat u ongestoord kunt werken. Laat de beslommeringen met een gerust hart aan ons over.

Alle voorzieningen bij de hand

De VIP-ruimte is voorzien van alle gemakken. Uw laptop is eenvoudig aan te sluiten op het 75 inch grote scherm. Door middel van zaalverduistering krijgt uw presentatie de volle aandacht. Daarnaast is er een podium met audio faciliteiten, zodat u niet alleen goed zichtbaar bent, maar ook duidelijk hoorbaar. Uiteraard beschikken u en uw gasten tijdens uw verblijf over Wifi. Een bepaalde opstelling van de zitplaatsen is zo geregeld.
Wilt u een lunch of diner geserveerd hebben vooraf, tijdens of na uw bijeenkomst, dan kunt u al uw wensen bespreken met Peter. Uiteraard ligt een borreluurtje met ovenverse hapjes ook binnen de mogelijkheden.
Maak een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 en laat u verrassen!

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN