ZAALVERHUUR ZEVENAAR

Heeft u binnenkort een feestje of bijeenkomst te organiseren en bent u op zoek naar een zaaltje in de omgeving van Zevenaar dan bent u Bij Welling aan het goede adres. Of het nu om een verjaardagsfeest, trouwfeest, bedrijfsfeest of presentatie gaat op onze locatie heeft u alle mogelijkheden. Omdat wij de zaalverhuur combineren met de faciliteiten van onze keuken kunnen wij u bovendien met onze speciale VIP ruimte een unieke ervaring geven. Een zaal huren in Zevenaar is bij ons in goede handen.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR ZEVENAAR ?

feest
borrel
reserveren

ZAAL HUREN IN ZEVENAAR

Omdat onze locatie een mooie centrale ligging heeft in Duiven is het uitstekend bereikbaar en altijd voldoende parkeergelegenheid. Bovendien hebben wij binnen ons restaurant een speciale VIP ruimte waar veel mogelijkheden voor zijn te bedenken. Of het nu om een grote of een kleine groep gasten gaat kunnen wij met onze faciliteiten hierop inspelen. Wij hebben verschillende ruimten die voor verschillende doelen zijn te gebruiken. Gaat het bijvoorbeeld om een zakelijke presentatie of vergadering dan zorgen wij voor alle presentatie middelen en kunnen de opstelling op maat verzorgen.

Wij helpen u hierbij graag verder om specifieke wensen t.a.v. zaalverhuur realiseerbaar te maken.

VIP ruimte

ZAALVERHUUR OP MAAT

Omdat wij zowel zakelijke als particulieren gasten ontvangen hebben wij met verschillende vormen van zaalverhuur. Heeft u een bedrijfsborrel of wilt u bijvoorbeeld een verjaardagsfeest organiseren dan kan dit uitstekend in de VIP ruimte worden georganiseerd. Naast eventueel muziek door een band of een DJ kunt u hier ongestoord een onvergetelijk feest organiseren. In combinatie met onze catering en of keuken zijn er bovendien ook verschillende mogelijkheden voor uw feest.

Neem gerust contact met ons enthousiaste team op om uw wensen te bespreken en wij denken dan altijd graag met u mee.

BEKIJKDE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR IN DE OMGEVING ZEVENAAR?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN