ZAALVERHUUR WESTERVOORT

Wanneer u binnenkort een feest wilt organiseren en op zoek bent naar een unieke locatie in de omgeving van Westervoort dan nodigen wij u graag uit om eens bij Welling een kijkje te komen nemen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest wij hebben een unieke locatie met alle faciliteiten die er een onvergetelijk moment van maken. Bij Welling is een specialist in het organiseren van kleine en grote feesten door een combinatie van entertainment, professionaliteit en goede producten.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR WESTERVOORT?

feest
borrel
reserveren

ZAAL HUREN IN WESTERVOORT: DE VOORDELEN

Een zaal huren voor een feest of bedrijfsactiviteit als bedrijfsborrel, vergadering en of feest heeft veel voordelen dan dit te organiseren op de eigen locatie. Ten eerste heeft u altijd alle faciliteiten op een centrale plek die eenvoudig voor uw gasten is te bereiken. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie die bij ons in goede handen is. U hoeft niets te doen voor en na de activiteit aangezien wij u compleet ontzorgen. Bij aankomst kunnen wij uw gasten alvast verwelkomen zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken. Omdat wij al jarenlang feesten organiseren hebben we veel kennis om er daadwerkelijk een succes van te maken.

Wij helpen u hierbij graag verder om specifieke wensen t.a.v. zaalverhuur realiseerbaar te maken.

VIP ruimte

ZAALVERHUUR OP MAAT

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u zelf een heel duidelijk beeld heeft over de wijze waarop uw activiteit moet worden ingevuld. Wilt u bijvoorbeeld alleen een bedrijfsborrel met hapjes of heeft u een feest op basis van een thema in gedachten alles is bij ons mogelijk. Onze medewerkers kunnen u helpen bij de invulling van uw evenement en bovendien ondersteunen met ideeën. Bovendien hebben wij in de loop der jaren een behoorlijk netwerk opgebouwd met dienstverleners die uw feest nog unieker kunnen maken. Zaalverhuur in Westervoort en omgeving wordt bijzonder bij Welling in Duiven.

Neem gerust contact met ons enthousiaste team op om uw wensen te bespreken en wij denken dan altijd graag met u mee.

BEKIJKDE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR IN DE OMGEVING WESTERVOORT?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN