ZAALVERHUUR OOSTERBEEK

Zaalverhuur Oosterbeek; Op zoek naar een geschikte locatie voor een feest dat u binnenkort geeft? Wij bieden u een unieke locatie in de regio van Oosterbeek. Kom eens langs om de sfeer en mogelijkheden met eigen ogen te ervaren. Voor een goed feest hebben we natuurlijk veel arrangementen beschikbaar om er een succes van te maken. Alle faciliteiten zijn binnen handbereik. Zo maken we samen van uw feest een fantastisch moment. Voor zowel de zaalverhuur van verjaardagsfeesten als bedrijfsfeesten kunt u Bij Welling terecht.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR OOSTERBEEK?

feest
borrel
reserveren

ZAAL HUREN IN OOSTERBEEK: DE VOORDELEN

U wilt binnenkort een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, trouwerij, familiefeest of gewoon bedrijfsborrel organiseren. Uw bedrijf wil een bedrijfsevenement organiseren maar is op zoek naar een geschikte locatie? Dan heeft u natuurlijk een unieke plek nodig die u alles te bieden heeft qua voorzieningen. Bij Welling biedt u een centrale gelegen accommodatie die goed te bereiken is voor al uw gasten, collega's en/of vrienden. Wij zorgen ervoor dat uw gasten het aan niets ontbreekt. Uw activiteiten is in goede, vertrouwde handen, want wij zullen er altijd naar streven ons maximaal voor u in te zetten. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van feesten en daarom kunnen we u compleet ondersteunen met een team van enthousiaste medewerkers.

Heeft u specifieke wensen? Geef het door, dan komen we er samen uit.

VIP ruimte

ZAALVERHUUR OP MAAT

Soms heeft u nog geen duidelijk beeld over hoe u uw activiteit wilt organiseren. Wij denken met u mee en luisteren naar al uw wensen. Wilt u gewoon een borrel voor uw collega's met hapjes of liever een feest met een thema waarin u een meergangen diner voor al uw gasten? Door onze ervaringen met veel bedrijfsfeesten kunnen we u altijd helpen met de input van ideeën. Niet alleen voor ideeën, maar ook de uitvoering hiervan. Wij hebben met verloop van tijd een groot netwerk opgebouwd van allerlei dienstverleners die voor uw feest van grote waarde kunnen zijn. Zo wordt uw feest nog unieker. Zaalverhuur in Oosterbeek wordt bijzonder bij Welling.

Bij Welling Duiven is "the place to be" voor zaalverhuur in de regio Arnhem, Huissen, Velp, Nijmegen.

Ons enthousiaste team staat voor uw klaar om te luisteren naar al uw wensen.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR IN OOSTERBEEK?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN