ZAALVERHUUR NIJMEGEN

Voor zaalverhuur Nijmegen en omgeving bent u bij Welling op het juiste adres. Om een feest te organiseren op een vaste locatie die van alle gemakken is voorzien is niet eenvoudig te vinden. Vanwege de verschillende arrangementen die wij aanbieden in combinatie met onze unieke mogelijkheden voor zaalverhuur maken wij van uw feest een onvergetelijk moment. Of het nu om een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest gaat wij helpen u graag verder. Naast onze VIP zaal met alle faciliteiten voor een feest, borrel of vergadering hebben wij bovendien ook een unieke keuken met heerlijke gerechten.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR NIJMEGEN?

feest
borrel
reserveren

ZAAL HUREN IN NIJMEGEN: DE VOORDELEN

Wilt u binnenkort een bedrijfsborrel, vergadering of een bedrijfsfeest organiseren? Dit kan ook bij ons op onze unieke locatie met alle noodzakelijke voorzieningen. Wij zijn eenvoudig en centraal bereikbaar voor uw gasten en met voldoende parkeerruimte en optimale bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De organisatie van uw bedrijfsactiviteit is bij ons in goede handen en wij zullen erna streven u volledig te ontzorgen. Uw gasten woorden hartelijk verwelkomt en omdat wij regelmatig bedrijfsfeesten organiseren zal het hen aa niets ontbreken.

Wij helpen u hierbij graag verder om specifieke wensen t.a.v. zaalverhuur realiseerbaar te maken.

VIP ruimte

ZAALVERHUUR OP MAAT

Omdat iedere activiteit verschillend is hebben wij bij Welling ook verschillende mogelijkheden om de zaalverhuur Nijmegen op maat in te vullen. Wanneer u bijvoorbeeld een feest voor vrienden wilt organiseren kunt u bij ons een compleet arrangement afnemen waarbij wij de persoonlijke wensen volledig in samenspraak met u afstemmen. Eventueel kunnen wij muziek, band of live optreden voor u regelen en kunt u de wensen t.a.v. drank en eten met ons bespreken. Heeft u een bedrijfsborrel of vergadering en heeft u professionele apparatuur nodig voor een bedrijfspresentatie. Wij hebben veel mogelijkheden en voldoende ruimte voor uw gasten. Ook een productpresentatie of klantendag is uitstekend in onze VIP ruimte te organiseren.

Neem gerust contact met ons enthousiaste team op om uw wensen te bespreken en wij denken dan altijd graag met u mee.

Bij Welling Duiven is "the place to be" voor zaalverhuur in de regio Arnhem, Huissen, Velp, Zevenaar, Westervoort, Didam.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR OMGEVING NIJMEGEN?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN