ZAALVERHUUR HUISSEN

Bent u op zoek naar een geschikte zaal in Huissen? Zaalverhuur Huissen voor uw Feest of bijeenkomst is heel goed mogelijk bij Welling in de regio. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten voor het organiseren van een feest voor een zeer aantrekkelijke prijs. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest bij Welling heeft voor ieder feest een compleet arrangement. Naast de unieke locatie met verschillende mogelijkheden voor het huren van een zaal kunnen wij ook vanuit onze keuken de heerlijkste hapjes en of gerechten bereiden. Kortom een uitstekende combinatie van praktische zaalverhuur als ook alle faciliteiten voor een knalfeest.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR HUISSEN?

feest
borrel
reserveren

ZAAL HUREN IN HUISSEN: OOK VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Wanneer u een bedrijfsborrel, vergadering, bedrijfsevenement of bedrijfsfeest wilt organiseren dan is dit een locatie die u niet mag missen. Voor zakelijke activiteiten hebben wij alle faciliteiten voorhanden. Naast een uitstekende bereikbaarheid vanuit Huissen via de snelweg en of pond is er in het centrum voldoende parkeergelegenheid voorhanden voor uw gasten. Ook wanneer uw gasten met openbaar vervoer zouden reizen is er een optimale bereikbaarheid via bus en of trein. Ook beschikken wij over professionele presentatie mogelijkheden met uitstekende multimedia apparatuur. Voor vergaderingen zijn er verschillende mogelijkheden voor een lunch of diner. Ook kunnen wij zorgen voor verschillende opstellingen voor grote of kleine groepen. Heeft u een klantendag en bent u op zoek naar een unieke locatie? Neem gerust een kijkje in onze VIP-ruimte.

Wij helpen u hierbij graag verder om specifieke wensen t.a.v. zaalverhuur realiseerbaar te maken.

VIP ruimte

ZAALVERHUUR OP MAAT

Wanneer u een familiefeest of verjaardagsfeest wilt organiseren dan kan dit natuurlijk ook bij Welling. Wij hebben complete arrangementen die per persoon op maat ingevuld kunnen worden. Om uw feest compleet te maken is een band, DJ of live muziek te organiseren. Wij hebben verschillende mogelijkheden en kunnen dit gewoon met u op maat uitvoeren. Omdat wij bij Welling weten hoe een feest gegeven kan worden kunt u gerust met ons contact opnemen voor een afspraak. Onze ervaring geeft nog meer input voor een onvergetelijk evenement. Maak een afspraak en bekijk de verschillende mogelijkheden voor zaalverhuur in Huissen.

Neem gerust contact met ons enthousiaste team op om uw wensen te bespreken. Wij denken dan altijd graag met u mee.

Bij Welling Duiven is "the place to be" voor zaalverhuur in de regio Arnhem, Nijmegen, Velp, Oosterbeek, Westervoort, Zevenaar.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR OMGEVING HUISSEN?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN