ZAALVERHUUR GELDERLAND

Zaalverhuur Gelderland. Op zoek naar een locatie vooreen feest dat u organiseert? Wij bieden u een unieke locatie in Gelderland. Kom eens langs om de sfeer met eigen ogen te zien. Voor uw feest hebben we veel arrangementen beschikbaar om het een succes te maken. Alle faciliteiten zijn binnen handbereik. Zo maken we samen van uw feest een fantastisch moment. Voor zowel verjaardagsfeesten als bedrijfsfeesten kunt u Bij Welling terecht.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR GELDERLAND?

feest
borrel
reserveren

ZAAL HUREN IN GELDERLAND: DE VOORDELEN

U wilt binnenkort een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsborrel organiseren. Dan heeft u natuurlijk een unieke locatie nodig die u alles te bieden heeft qua voorzieningen. Bij Welling biedt u een centrale plaats die goed te bereiken is voor al uw gasten, collega's en/of vrienden. Wij ontzorgen u. Uw activiteiten is in goede, vertrouwde handen, want wij zullen er altijd naar streven ons maximaal voor u in te zetten. Al uw gasten worden met open armen verwelkomt. Wij organiseren al met regelmaat bedrijfsfeesten, daarom zullen uw gasten nooit iets ontbreken.

Heeft u specifieke wensen? Geef het door, dan komen we er samen uit.

VIP ruimte

ZAALVERHUUR OP MAAT

Soms heeft u nog geen duidelijk beeld over hoe u uw activiteit wilt organiseren. Wij denken met u mee en luisteren naar al uw wensen. Wilt u gewoon een borrel voor uw collega's met hapjes of liever een feest met een thema waarin u een meergangen diner voor al uw gasten? Door onze ervaringen met veel bedrijfsfeesten kunnen we u altijd helpen met de input van ideeën. Niet alleen voor ideeën, maar ook de uitvoering hiervan. Wij hebben met verloop van tijd een groot netwerk opgebouwd van allerlei dienstverleners die voor uw feest van grote waarde kunnen zijn. Zo wordt uw feest nog unieker. Zaalverhuur in Gelderland wordt bijzonder bij Welling in Duiven.

Ons enthousiaste team staat voor uw klaar om te luisteren naar al uw wensen.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR IN GELDERLAND?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN