ZAALVERHUUR DIDAM

Wilt u binnenkort een feest organiseren en bent u op zoek naar een unieke locatie in de omgeving van Didam? Neem dan gerust eens een kijkje bij Welling. Voor een leuk feest hebben wij een uniek arrangement beschikbaar. Bovendien hebben wij een unieke locatie met alle faciliteiten die noodzakelijk zijn om er een fantastisch moment van te maken. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest wij helpen u graag verder.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR DIDAM?

feest
borrel
reserveren

ZAAL HUREN IN DIDAM: DE VOORDELEN

Wilt u binnenkort een bedrijfsborrel, vergadering of een bedrijfsfeest organiseren? Dit kan ook bij ons op onze unieke locatie met alle noodzakelijke voorzieningen. Wij zijn eenvoudig en centraal bereikbaar voor uw gasten en met voldoende parkeerruimte en optimale bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De organisatie van uw bedrijfsactiviteit is bij ons in goede handen en wij zullen erna streven u volledig te ontzorgen. Uw gasten woorden hartelijk verwelkomt en omdat wij regelmatig bedrijfsfeesten organiseren zal het hen aa niets ontbreken.

Wij helpen u hierbij graag verder om specifieke wensen t.a.v. zaalverhuur realiseerbaar te maken.

VIP ruimte

ZAALVERHUUR OP MAAT

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u zelf een heel duidelijk beeld heeft over de wijze waarop uw activiteit moet worden ingevuld. Wilt u bijvoorbeeld alleen een bedrijfsborrel met hapjes of heeft u een feest op basis van een thema in gedachten alles is bij ons mogelijk. Onze medewerkers kunnen u helpen bij de invulling van uw evenement en bovendien ondersteunen met ideeën. Bovendien hebben wij in de loop der jaren een behoorlijk netwerk opgebouwd met dienstverleners die uw feest nog unieker kunnen maken. Zaalverhuur in Westervoort en omgeving wordt bijzonder bij Welling in Duiven.

Neem gerust contact met ons enthousiaste team op om uw wensen te bespreken en wij denken dan altijd graag met u mee.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR IN DIDAM?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN