ZAALVERHUUR

Wanneer u binnenkort een bruiloft, personeelsfeest, verjaardagsfeest, evenement, presentatie geeft en op zoek bent naar een sfeervolle locatie dan bent u bij Welling Duiven aan het juiste adres. Zaalverhuur op onze locatie in het centrum van Duiven met verschillende maakt uw bijeenkomst bijzonder. Een eigen VIP ruimte met uitstekende privacy voor u en uw gasten waar bovendien ook alle faciliteiten aanwezig zijn. Een zaal huren in Duiven is nog niet zo eenvoudig geweest.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ONZE ZAALVERHUUR?

bar
team bij welling
catering

ZAAL HUREN IN DUIVEN

Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende locatie met een gezellige uitstraling dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Welling ligt centraal in Duiven en is uitstekend bereikbaar voor u en uw gasten. Met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving ontvangen wij regelmatig kleine en grote groepen voor verschillende activiteiten. Of het nu gaat om een vergadering met alle faciliteiten of een personeelsfeest onze accommodatie is uitermate geschikt en op maat aan te passen naar uw wensen.

Wij helpen u hierbij graag verder om specifieke wensen t.a.v. zaalverhuur realiseerbaar te maken.

team bijwelling duiven

ZAALVERHUUR OP MAAT

Binnen onze accommodatie hebben we verschillende mogelijkheden voor zaalverhuur. Afhankelijk van het type evenement kunt u gebruik maken van onze VIP ruimte, Grand Cafe of zelfs het Restaurant. Wilt u een besloten feestje, bedrijfsborrel, feest of een diner het is allemaal mogelijk op onze locatie. Bovendien nemen wij graag uw persoonlijke wensen met u door om ongeacht het type evenement er een groot succes van te maken.

Neem gerust contact met ons enthousiaste team op om uw wensen te bespreken en wij denken dan altijd graag met u mee. Bij Welling Duiven is "the place to be" voor zaalverhuur in de regio Arnhem, Nijmegen, Velp, Zevenaar, Westervoort, Didam.

GEÏNTERESSEERD IN DE MOGELIJKHEDEN VOOR ZAALVERHUUR?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN