Wildmenu

wildmenu

Kom genieten van ons wildmenu op 11 november 2017

Ben je een liefhebber van wildgerechten? Dan mag je onze wildavond op zaterdagavond 11 november a.s., aanvang 18.00 uur, niet missen.
Onze kaart staat vol met de heerlijkste wildgerechten:

Wildmenu

  • Carpaccio van het met rucola, oude sherrydressing, crunch van pepernoot.
  • Wildbouillon met reepjes hertenham en blokjes gepofte knolselderij.
  • Terrine van reepaté met cranberrycompote en een krokantje van uitgebakken bloedworst.
  • Trio van hertenmedaillon, wildzwijnmedaillon en reemedaillon vergezeld met een postelijnstamppotje en een appelvijgenjus.
  • Tarte tartin van peer en blauwschimmel met een bolletje kaneelijs en een calvadosroom en een crunch van hazelnootcaramel.

De prijs per couvert bedraagt € 49,95. Dit is inclusief drankenarrangement binnenlands gedestilleerd.

De wildperiode is een belangrijk culinaire tijd. Ben je een lekkerbek, reserveer dan op tijd een tafel via onze pagina reserveren of bel naar 0316-713276.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN