bedrijfsfeest

VERJAARDAGSFEEST

Binnenkort een leuk verjaardagsfeest geven? Bij Welling hebben wij hier de unieke locatie in het hartje van Duiven voor beschikbaar en staan wij graag voor u klaar om van uw verjaardag een knallend succes te maken. Wij kunnen in onze VIP ruimte uw gasten op een bijzondere manier ontvangen en ook is er de mogelijkheid voor live muziek of een DJ. Dus heeft u een kleine informele verjaardag of een groot verjaardagsfeest bij ons kunt u alle kanten op. 

 

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET VIEREN VAN UW VERJAARDAG BIJ WELLING DUIVEN?

zakelijk bij welling
bar feest

MAAK JE VERJAARDAG COMPLEET

Wanneer u een verjaardagsfeest bij Welling organiseert dan weet u zeker dat uw gasten dit niet snel vergeten. U hoeft bovendien thuis niets te regelen want bij ons kan veel worden geregeld. Wij verzorgen uw gasten met heerlijke hapjes en een heerlijke borrel. Met muziek in onze VIP ruimte kunt u ongestoord met uw gasten een feestje houden tot in de late uurtjes. Maar wilt u met uw familie en vrienden een intiem etentje dan is dit bij ons ook mogelijk. Bovendien kunt u in ons Grand Cafe ook heerlijk na borrelen.

Heeft u een speciale wens voor uw verjaardagsfeest komt u dan gerust even bij ons langs want wij zitten boordevol creativiteit en denken graag vanuit onze ervaring met u mee.

GEÏNTERESSEERD IN VERJAARDGSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN