bedrijfsfeest organiseren

VERGADERLOCATIE ZEVENAAR

Wilt u met uw medewerkers of met externe klanten exclusief vergaderen in Zevenaar op een locatie die niet standaard is? Dan is de vergaderruimte Bij Welling een perfecte locatie. Vergaderen wordt leuk in onze speciale VIP ruimte voor maximaal 100 personen. Een ruimte waar u met uw gasten, personeel of klanten urenlang ongestoord kunt presenteren, debatteren en filosoferen onder het genot van een koffie- en thee arrangement, met vers gebak, cake of koek. En wilt u afsluitend lekker lunchen of dineren, proeft u dan eens de heerlijke, pure gerechten uit eigen keuken. Vijf koks zijn dagelijks bezig om de gasten culinair te verwennen.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET VERGADEREN BIJ WELLING?

DJ
gerecht
bedrijfsfeest organiseren
dessert

Faciliteiten bij Welling

Bij ons hoeft u zich geen zorgen over audio- en video faciliteiten. Alles is tot in de puntjes geregeld. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Er is een 75 inch televisiescherm aanwezig met laptopaansluiting waardoor u uw presentaties professioneel kunt afspelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek. En heeft u toch nog vragen of hulp nodig? Dan zijn onze medewerkers altijd bereid u te helpen. Uiteraard hebben wij overal wifi waar onze klanten gratis gebruik van kunnen maken.

VIP ruimte
Gerechten zakelijk feest

Waar kunt u vergaderen in Zevenaar?

Op het gezellige horecaplein van bij Welling vindt u deze leuke vergaderlocatie in omgeving Zevenaar waar u ook altijd terecht kunt voor een heerlijke koffie of thee op het gezellige terras of een drankje aan de bar. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op ons eigen parkeerterrein. De vergaderlocatie in Zevenaar is gemakkelijk te bereiken. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend en op zondag vanaf 11.00 uur.

Heeft u specifieke vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

GEÏNTERESSEERD IN EEN VERGADERING ORGANISEREN BIJ WELLING?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN