bedrijfsfeest organiseren

VERGADERLOCATIE WESTERVOORT

Het is altijd weer een uitdaging om een originele en ruime vergaderlocatie te vinden. Een locatie waar uw relaties zich prettig en vooral welkom voelen en voor u een locatie waar u uw presentatie, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst kunt houden op een professionele manier. Het is allemaal mogelijk bij Bij Welling. Een prachtige locatie met voldoende parkeergelegenheid, waar mogelijkheden te over zijn om uw bijeenkomst goed en soepel te laten verlopen. De vergaderzalen van deze vergaderlocatie Westervoort zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen zodat uw presentatie of speech een absoluut succes wordt. En heeft u toch nog aanvullende vragen? Onze medewerkers helpen u graag.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET VERGADEREN BIJ WELLING?

DJ
gerecht
bedrijfsfeest organiseren
dessert

Culinaire hoogstandjes

De keuken van Bij Welling behoort absoluut tot een van de betere keukens. Vijf koks die dagelijks met verse ingrediënten de heerlijkste lunches, hapjes en verse maaltijden bereiden in de moderne keuken. Alle gerechten komen uit eigen keuken en worden met veel liefde bereid. En dat is te proeven! Natuurlijk heten we u ook van harte welkom om eens uitgebreid te komen dineren met familie, vrienden of kennissen.

VIP ruimte
Gerechten zakelijk feest

Nog even de zakelijke faciliteiten opgesomd:

De volgende zakelijke faciliteiten kunnen wij u aanbieden. Mist u nog iets? Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag.

  • Er is een Vipruimte voor maximaal 100 personen. Dus ook zeer geschikt voor uw personeelsfeest.
  • Mogelijkheid om voorkeursopstelling aan te geven.
  • Audiovisuele middelen en gebruik podium.
  • Gratis wifi.
  • Tv-scherm (75 inch.) met laptopaansluiting.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Extra Korting

Wanneer u uw offerte minimaal twee maanden van tevoren aanvraagt en deze vervolgens definitief bevestigt, dan bieden wij u een vroegboekkorting van 10%. Mooi meegenomen toch? Wij verwelkomen u graag binnenkort in ons gezellige restaurant en stellen graag een offerte op maat voor u op. Bespreek daartoe uw wensen met onze vriendelijke medewerkers.

GEÏNTERESSEERD IN EEN VERGADERING ORGANISEREN BIJ WELLING?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN