bedrijfsfeest organiseren

VERGADERLOCATIE HUISSEN

Het is een uitdaging om een originele en ruime vergaderlocatie in Huissen te vinden. Een locatie waar uw relaties zich prettig en vooral welkom voelen en waar u op een professionele manier uw presentatie, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst kunt houden. Het is allemaal mogelijk bij Bij Welling. Een prachtige locatie met alle faciliteiten en voldoende parkeergelegenheid. Een locatie waar mogelijkheden te over zijn om uw bijeenkomst goed en soepel te laten verlopen. De vergaderzalen van deze vergaderlocatie in de omgeving van Huissen zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen zodat uw presentatie of speech een absoluut succes wordt. En heeft u toch nog aanvullende vragen? Onze medewerkers helpen u graag, ook als u speciale wensen heeft tijdens het vergaderen.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET VERGADEREN BIJ WELLING?

DJ
gerecht
bedrijfsfeest organiseren
dessert

Culinaire hoogstandjes

De keuken van Bij Welling behoort absoluut tot een van de betere keukens. Vijf koks die dagelijks met verse ingrediënten de heerlijkste lunches, hapjes en verse maaltijden bereiden in de moderne keuken. Alle gerechten komen uit eigen keuken en worden met veel liefde bereid. En dat is te proeven! Wanneer u tijdens of na uw vergadering van onze keuken wilt genieten dan kan dit met verschillende arrangementen. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

VIP ruimte
Gerechten zakelijk feest

Nog even de zakelijke faciliteiten opgesomd:

De volgende zakelijke faciliteiten kunnen wij u aanbieden. Mist u nog iets? Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag.

  • Er is een Vipruimte voor maximaal 100 personen. Dus ook zeer geschikt voor uw personeelsfeest.
  • Mogelijkheid om voorkeursopstelling aan te geven.
  • Audiovisuele middelen en gebruik podium.
  • Gratis wifi.
  • Tv-scherm (75 inch.) met laptopaansluiting.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Extra Korting

Wanneer u uw offerte minimaal twee maanden van tevoren aanvraagt en deze vervolgens definitief bevestigt, dan bieden wij u een vroegboekkorting van 10%. Mooi meegenomen toch? Wij verwelkomen u graag binnenkort in ons gezellige restaurant en stellen graag een offerte op maat voor u op. Bespreek daartoe uw wensen met onze vriendelijke medewerkers.

GEÏNTERESSEERD IN EEN VERGADERING ORGANISEREN BIJ WELLING?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN