bedrijfsfeest organiseren

VERGADERLOCATIE DOESBURG

Vindt u het lastig om een originele en ruime vergaderlocatie in Doesburg te vinden? Een prettige en warme locatie waar uw relaties zich welkom voelen? Een locatie vinden om op een professionele manier uw vergadering, presentatie of zakelijke bijeenkomst kunt houden? Dan kent u Bij Welling nog niet. Het is hier allemaal mogelijk. Een unieke locatie met de nodige faciliteiten met genoeg parkeerplaatsen. Een locatie waar uw zakelijke bijeenkomst soepel en vlekkeloos zal verlopen. Al onze vergaderzalen hebben voldoende audiovisuele mogelijkheden zodat uw presentatie of speech zeker een succes wordt. Allemaal in de omgeving van Doesburg. Heeft u nog aanvullende vragen? Onze medewerkers helpen u graag op weg. Ook voor al uw speciale wensen voor de vergadering kunt u bij onze medewerkers terecht.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET VERGADEREN BIJ WELLING?

DJ
gerecht
bedrijfsfeest organiseren
dessert

Culinaire hoogstandjes

In onze keuken staan dagelijks vijf koks hard te werken met verse ingrediënten aan heerlijke lunches, hapjes en verse maaltijden. Ze zetten zich in om u als gast het beste aan te kunnen bieden. Alle gerechten worden met preciezie en ervaring bereid. Dat willen we u laten proeven! Tijdens of na de vergadering van onze keuken genieten? Dit kan met verschillende arrangementen. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

VIP ruimte
Gerechten zakelijk feest

Wij bieden u de volgende zakelijke faciliteiten:

De volgende zakelijke faciliteiten kunnen wij u aanbieden. Mist u nog iets? Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag.

  • Een VIPruimte tot 100 personen. Zeer geschikt voor een personeelsfeest.
  • Mogelijkheid om voorkeursopstelling aan te geven.
  • Audiovisuele middelen en gebruik podium.
  • Gratis wifi.
  • Tv-scherm (75 inch.) met laptopaansluiting.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Extra Korting

Vraagt u uw offerte meer dan twee manden van tevoren aan en deze definitief is bevestigt krijgt u een vroeboekkorting van 10%. Mooi meegenomen! Daarom verwelkomen wij u graag binnenkort. Loop binnen in ons restaurant en bespreek samen met ons de mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering of personeelsfeest. Dan ontmoet u meteen onze vriendelijke medewerkers.

GEÏNTERESSEERD IN EEN VERGADERING ORGANISEREN BIJ WELLING?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN