bedrijfsfeest organiseren

VERGADERLOCATIE ARNHEM

Zoekt u een geschikte vergaderruimte met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik? Een plek die niet standaard is en een ruimte waar uw klanten zich thuis zullen voelen? Dan is deze vergaderlocatie Arnhem een prettige locatie voor u en uw gasten/relaties. Wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst met zakelijke relaties een succes wordt. Ons personeel is geschoold in het verzorgen en ontzorgen van onze gasten. Het maakt niet uit of u met vier personen of met veertig personen komt vergaderen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is bij Welling een veel bezochte locatie waar bezoekers graag terugkomen.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET VERGADEREN BIJ WELLING?

DJ
gerecht
bedrijfsfeest organiseren
dessert

Wat kunt u bij Welling verwachten?

U kunt bij ons altijd terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met gebak. Daarnaast serveren wij dagelijks een gezonde lunch die door onze koks vers wordt bereid. Uw vergadering is natuurlijk helemaal compleet met een speciaal vergaderarrangement dat wij in samenspraak graag met u willen samenstellen. Zo’n arrangement kan bestaan uit een koffie/thee arrangement met koekjes van de plaatselijke bakkerij, een gezonde lunch met versgebakken broodjes en vruchtensap. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen. Niets is vervelender wanneer uw gast geconfronteerd wordt met iets dat hij/zij niet mag eten. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met onze medewerkers. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst een succes wordt op alle vlakken.

VIP ruimte
Gerechten zakelijk feest

Onze uitgebreide faciliteiten

Natuurlijk beschikken wij over geavanceerde audio- en video systemen in onze ruime vergaderruimtes. U kunt uw laptop aansluiten op ons televisiescherm voor het geven van presentaties en op ons podium heeft u alle ruimte om een toespraak te houden. Over het geluid hoeft u zich geen zorgen te maken, ook dat is geregeld. Uiteraard is Wifi voor al onze gasten gratis.

GEÏNTERESSEERD IN EEN VERGADERING ORGANISEREN BIJ WELLING?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN