TROUWLOCATIE IN NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Nijmegen of omstreken? Stop dan met zoeken, want wij hebben de perfecte officiële locatie voor u. Onze vestiging bevindt zich in een prachtig, stijlvol pand waar een intieme en vriendelijke sfeer voorop staat.

Natuurlijk is ons pand volledig voorzien van alle benodigde faciliteiten, en bieden wij vrijwel alles aan. Van volledig verzorgde tenten tot rode lopers met palen ernaast om net een beetje extra te geven voor het belangrijke ja woord.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ONZE TROUWLOCATIE?

DJ
gerecht
borrel
dessert

DE TROUWLOCATIE OMGEVING NIJMEGEN

Onze locatie is beschikbaar voor een groep van 25 tot 100 personen. Er zijn diverse ruimtes waarvan gebruikt gemaakt kan worden, maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg. Wij vinden het het belangrijkst dat uw dag perfect is, daarom willen wij graag maatwerk leveren voor elke klant.

VIP ruimte
trouwlocatie amuse

UW BRUILOFT GOED GEORGANISEERD

Naast onze ruimten kunt u natuurlijk ook ons Restaurant en Grand café gebruiken om voor, tijdens of na het trouwfeest van te genieten. Ook verzorgen wij complete diners en lunches met alles wat u te wensen heeft.

Interesse? Neemt contact met ons op!

Bij Welling Duiven is "the place to be" voor een trouwlocatie in de regio Arnhem, Velp, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Huissen, Didam.

GEÏNTERESSEERD IN EEN FEESTLOCATIE VOOR JULLIE BRUILOFT?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN