TROUWLOCATIE IN DUIVEN

Bent u op zoek naar een officiële trouwlocatie in het centrum van Duiven? Bij Welling heeft de mogelijkheid om uw ja-woord extra glans te geven. Wij zijn gevestigd in een bijzonder pand waar u een intieme sfeer zult aantreffen en alle faciliteiten aanwezig zijn. Natuurlijk is dat precies wat u wilt op een belangrijke trouwdag.

U kunt bij ons een ceremonie van 25 tot wel 250 gasten organiseren. Wij hebben 2 ruimtes die helemaal naar eigen smaak zijn in te delen of aan te passen. Naast ons restaurant waar u culinair kunt genieten is er een mogelijkheid om aansluitend ook een knallend feest te geven in onze VIP ruimte.

Meer informatie? Neem contact op en wij maken graag een afspraak.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ONZE TROUWLOCATIE?

DE TROUWLOCATIE IN DUIVEN

Wanneer u er voor kiest om in Duiven te gaan trouwen dan heeft u de mogelijkheid om op onze locatie of elk andere locatie naar keuze te trouwen. U dient hiervoor natuurlijk wel een verzoek bij de afdeling burgerzaken van de Gemeente in te dienen. Op onze trouwlocatie kan door de speciaal aangestelde trouwambtenaar worden voltrokken maarr ook kunt u hiervoor een familielid of vriend(in) vragen. Wilt u gewoon uw huwelijk in het gemeentehuis laten plaatsvinden dan kan dit natuurlijk ook en bovendien kunt u dan op loopafstand uw gasten bij ons laten ontvangen. Onze locatie is centraal in Duiven te bereiken met voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

bar
team bij welling

UW BRUILOFT GOED GEORGANISEERD

Wij staan bekend om ons professionele karakter of u nu kiest voor een groots feest of een sfeervol diner wij maken er echt een onvergetelijke dag van. Wanneer u als trouwpaar uw eigen wensen heeft dan zullen wij deze optimaal invullen. Bovendien hebben wij veel ervaring met het ontvangen van kleine of grote groepen voor uw bruidsfeest.

Wilt u eens een kijkje nemen op onze trouwlocatie of meer informatie over de mogelijkheden van uw bruiloft kom gerust bij ons langs.

Bij Welling Duiven is "the place to be" voor een trouwlocatie in de regio Arnhem, Nijmegen, Velp, Zevenaar, Westervoort, Huissen, Didam.

GEÏNTERESSEERD IN EEN FEESTLOCATIE VOOR JULLIE BRUILOFT?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN