TROUWLOCATIE IN DUIVEN

Bent u op zoek naar een officiële trouwlocatie in het centrum van Duiven? Bij Welling heeft de mogelijkheid om uw ja-woord extra glans te geven. Wij zijn gevestigd in een bijzonder pand waar u een intieme sfeer zult aantreffen en alle faciliteiten aanwezig zijn. Natuurlijk is dat precies wat u wilt op een belangrijke trouwdag.

U kunt bij ons een ceremonie van 25 tot wel 100 personen organiseren. Wij hebben de meerdere ruimtes die u helemaal naar eigen smaak zijn in te delen of aan te passen. Naast de VIP-ruimte kunt u ook het Restaurant of het Grand Café benutten voor uw trouwfeest.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER ONZE TROUWLOCATIE?

team bijwelling
zakelijk bij welling

DE TROUWLOCATIE IN DUIVEN

Wanneer u er voor kiest om in Duiven te gaan trouwen dan heeft u de mogelijkheid om op onze locatie of elk andere locatie naar keuze te trouwen. U dient hiervoor natuurlijk wel een verzoek bij de afdeling burgerzaken van de Gemeente in te dienen. Op onze trouwlocatie kan door de speciaal aangestelde trouwambtenaar worden voltrokken maarr ook kunt u hiervoor een familielid of vriend(in) vragen. Wilt u gewoon uw huwelijk in het gemeentehuis laten plaatsvinden dan kan dit natuurlijk ook en bovendien kunt u dan op loopafstand uw gasten bij ons laten ontvangen. Onze locatie is centraal in Duiven te bereiken met voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

bar
team bij welling

UW BRUILOFT GOED GEORGANISEERD

Wij staan bekend om ons professionele karakter of u nu kiest voor een groots feest of een sfeervol diner wij maken er echt een onvergetelijke dag van. Wanneer u als trouwpaar uw eigen wensen heeft dan zullen wij deze optimaal invullen. Bovendien hebben wij veel ervaring met het ontvangen van kleine of grote groepen voor uw bruidsfeest.

Wilt u eens een kijkje nemen op onze trouwlocatie of meer informatie over de mogelijkheden van uw bruiloft kom gerust bij ons langs.

Bij Welling Duiven is "the place to be" voor een trouwlocatie in de regio Arnhem, Nijmegen, Velp, Zevenaar, Westervoort, Huissen, Didam.

GEÏNTERESSEERD IN EEN FEESTLOCATIE VOOR JULLIE BRUILOFT?

Contact

Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl
robertjans16.sg-host.com

Openingstijden
Op dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 - 24:00 en zondag van 11:00-24:00.

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN