feest

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN

Wanneer u binnenkort een personeelsfeest wilt gaan organiseren en u wilt dat dit een onvergetelijk moment moet worden voor uw personeel organiseer dit dan bij ons.
Een feestavond waarbij uw personeel wordt ontvangen met een drankje en een hapje maar waar de avond kan worden ingevuld met live muziek of een goede dj in onze VIP lounge.
Ook wanneer u met uw personeel rustig wilt eten in ons restaurant of een bedrijfsborrel wilt organiseren. Alles is mogelijk op onze unieke locatie in Duiven.

Door de centrale ligging van ons restaurant is er in de directe omgeving ook van alles te regelen aan activiteiten. Wij kunnen u hierbij informeren en bovendien zijn er ook altijd mogelijkheden om uw eigen wensen kenbaar te maken. Ook themafeesten met of zonder muziek of de sfeer van een hippe club kan voor uw personeelsfeest worden gecreëerd. Ons team bruist van de creativiteit en heeft de ervaring om ook van uw personeelsfeest een onvergetelijk moment te maken.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN PERSONEELSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

bar feest
kaart bijwelling

EEN PERSONEELSFEEST IN EEN MOOIE OMGEVING

Wanneer u een personeelsfeest gaat organiseren en wellicht een combinatie van de mogelijkheden in de omgeving wilt onderzoeken is het handig om te weten dat er veel bezienswaardigheden zijn. U kunt bijvoorbeeld het openluchtmuseum of burgers zoo in Arnhem bezoeken en een overnachting boeken bij de verschillende hotels in Duiven. Maar u kunt natuurlijk ook de natuur in de Liemers verkennen met mooie wandel en fietsroutes langs de Rijn en IJssel. Uw personeelsfeest kan dus ook bestaan uit een combinatie van activiteiten vanuit een mooie centrale locatie in Duiven.

Mogen wij uw personeelsfeest ook onvergetelijk maken?

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN