Muzikale nazomer bij Bij Welling

Muzikale nazomerGenieten van het goede leven in hartje Duiven; dat is waar wij ons met ons grand café dagelijks hard voor maken. Lekker eten in een sfeervolle ambiance, goed gezelschap en een uitstekend gastheerschap is wat je bij Bij Welling kunt verwachten. En regelmatig voegen wij daar wat aan toe. Gezamenlijk met de horecaondernemers vinden er regelmatig leuke activiteiten plaats op het Remigiusplein. Maar er staan ook topprogramma’s op onze eigen agenda. Hou je van muziek en gezelligheid? Dan mag je deze twee avonden absoluut niet missen.

Hollandse avond: 16 september, aanvang 20.30 uur.

Livemuziek van Hollandse bodem, meezingen en meeswingen, bitterballen, een biertje en een wijntje. Dit wordt een avond waar je helemaal los kunt gaan op de muziek van bekende gangmakers.
De band His & Co houden de hele avond de gang erin. Maar zij worden afgewisseld met niet de eerste de beste Nederlandse zangers. Allereerst een optreden van Lesley Williams. Hij is de bekendste imitatorzanger van André Hazes. De klapper van de avond is het optreden van de enige echte Dries Roelvink! Zorg dat je stembanden in topconditie zijn, want er komen heel wat hits voorbij.
De toegang voor deze avond is gratis voor alle liefhebbers vanaf 18 jaar. Wil je verzekerd zijn van een plek, reserveer dan deze avond via ons contactformulier. We verwelkomen je dan tussen 20.30 en 21.00 uur als een vip.

Wayland & Falko on Sax: zaterdag 4 november, aanvang 20.30 uur.

Het duurt nog even, maar als echte muziekliefhebber zal ik deze datum maar vast in je agenda zetten. Want dit duo is een klasse apart. Wayland wordt als DJ begeleid door Falko op zijn saxofoon. Een ongekend mooie combinatie van muziekstijlen is het resultaat. We zullen je er t.z.t. meer over vertellen.
Alvast reserveren kan net als voor de Hollandse avond via ons contactformulier.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN