menu

MENU

U kunt bij ons goed eten en drinken around de clock.  Ons 5-koppige team ervaren koks, aangevoerd door een bekende chef, bereiden pure, eerlijke gerechten al dan niet met een culinaire twist. Letterlijk alles op onze kaart komt uit eigen keuken, inclusief de sweets voor bij de koffie en de hapjes bij de borrel. U kunt de verrichtingen van onze koks zien dankzij de deels open keuken in het hart van ons restaurant.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

KLIK OP UW FAVORIETE MENUKAART HIERONDER

WILT U SNEL EEN TAFELTJE RESERVEREN BIJ WELLING DUIVEN?

carpacio
kaart bijwelling

Wisselende menu’s en een uitgebreide kaart

Lekker eten betekent voor iedereen wat anders. Misschien wordt u blij van een grote, krokante schnitzel met een koud biertje. Maar het kan ook zijn dat u gaat voor een wat exclusiever gerecht, bijvoorbeeld een lamsrack met asperges, uiteraard met een uitstekend glas wijn. Onze koks maken geen verschil tussen een 3-gangen menu of een culinair hoogstandje. Zij willen maar één ding: dat u tevreden onderuit zakt na een heerlijke maaltijd.
Voor lekker eten kom je nooit tevergeefs bij ons grand café!

team bijwelling duiven
bij welling duiven pand

Eten wat en wanneer u wilt!

Onze menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten. Uiteraard bieden wij ook aantrekkelijke menu’s voor een eerlijke prijs. Zo hebben wij een ruime keuze uit 3-gangen menu’s. Onze toppers (hoofdgerechten) kunt u zelf aanvullen met een voor- en/of nagerecht of met een van onze sites, zoals een frisse salade. Dan hebben wij nog de maandspecial, een nauwkeurig samengesteld menu van de chef.
Bij ‘Bij Welling’ bepaalt u zelf wat u eet en wanneer. Dit betekent niet alleen dat u alle gerechten van de verschillende kaarten kunt combineren, maar ook dat wij deze, of het nu op de lunchkaart staat of onderdeel is van een 3-gangen menu, op elk moment van de dag serveren.

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl
robertjans16.sg-host.com

Openingstijden
Op dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 - 24:00 en zondag van 11:00-24:00.

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN