Lekker hoeft niet duur te zijn!

Bij Welling TaartJe zal maar een fijnproever zijn. Dan kan dat flink in de papieren gaan lopen, want eerlijke, met liefde bereide gerechten zijn nou eenmaal niet goedkoop. Behalve bij “Bij Welling” dan! In onze keuken staan alleen koks die koken met passie, die graag met de meest verse ingrediënten werken en jouw smaakpapillen kietelen. En er is keuze genoeg. Dus wil je als fijnproever lekker uit eten gaan voor een redelijke prijs, dan zit je bij ons helemaal goed. Zeker als je de dagschotel neemt; de keuze van onze chef-kok zal je aangenaam verrassen.

Wil je even gezellig aan de koffie en neem je er een heerlijk stuk huisgemaakt gebak bij, dan betaal je bij ons ook niet de hoofdprijs, maar slechts € 3,95. Tot 12 uur kan je profiteren van dit schappelijke prijsje. Voor de lunch hebben we natuurlijk ook zo’n aantrekkelijk aanbod. Gebruik je tussen 12 en 2 uur ’s middags een sharing lunch met koffie of thee, dan betaal je daarvoor slechts € 12,50 per persoon. Zoals we al zeiden: lekker hoeft niet duur te zijn!

Pruuvement gerechten nu ook bij “Bij Welling”

Onlangs hebben wij met 15 andere horecacollega’s het Pruuvement van het MKB Duiven in het Horsterpark verzorgd. Wij namen een deel van het hoofdmenu voor onze rekening: botermalse runder bavette met een peperjus. En dat was hard werken, want deze werd ter plekke gegrild. Aan de enorme rij lekkerbekken kwam pas een einde toen de grill werd uitgezet. Hierop volgde onze bijdrage aan het nagerecht: tiramisu. Ook hier werd gretig van geproefd. Onze gerechten zijn zeer in de smaak gevallen. Vandaar dat wij hebben besloten beide gerechten ook op te nemen in ons menu bij “Bij Welling” Duiven. Nog niet geproefd? Dan heb je nu een herkansing.

Maatschappelijke betrokkenheid is leuk én loont!

Onlangs heeft Peter Houthuijzen, eigenaar van Welling Catering en ‘Bij Welling” Duiven en Doesburg een bijzonder certificaat uitgereikt gekregen: het Social return on investment-certificaat. Deze werd hem uitgereikt omdat hij zich ruim 100 uur heeft ingezet voor verschillende maatschappelijke initiatieven. Én met gesloten beurs. Peter is niet van plan hier nu mee te stoppen: “Veel te leuk, dus ik ga er gewoon mee door”. En daar zijn wij met z’n allen bijzonder trots op.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN