Koningsfeest 2017 bij Welling

HOP Koningsdag‘Bij Welling’ en HOP: topevenementen op het Duivense Remigiusplein

Duiven en omgeving kan zich dit jaar verheugen op een paar spectaculaire feesten in het hart van Duiven: Het Remigiusplein. De horecaondernemers die gevestigd zijn aan dit plein hebben de krachten gebundeld en gaan onder de naam Stichting HOP (Horecaondernemers plein) gezamenlijk evenementen organiseren. HOP wordt gevormd door Bij Welling, Een Mooie Dag, Café Bij de Buren, Saray en Jules.

De spits wordt afgebeten door het groots opgezette Koningsfeest 2017. Het evenement start op Koningsnacht; woensdagavond 26 april om 20.00 uur barst het feest los in de tent op het plein. Met livemuziek en een good old disco party kan tot 01.00 uur worden gedanst.
Op Koningsdag 27 april zijn alle horecabedrijven vanaf 10.00 uur weer geopend. We hopen op mooi weer zodat ook vanaf de terrassen weer genoten kan worden van livemuziek.
De toegang is zowel op woensdagavond als op donderdag gratis.

Naast de gezamenlijke evenementen die er gaan plaatsvinden op het horecaplein, viert ‘Bij Welling’ ook zijn eigen feestjes. Er staan leuke activiteiten op de planning die momenteel nog in voorbereiding zijn. Houdt u onze Agenda dus in de gaten!

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN