Hoezeeeee! Peter en Marjolein Houthuijzen ondernemers van het jaar!

mkb ondernemer 2017Op 10 januari jl. was het even erg spannend voor ons Wellingenaars: de drukbezochte verkiezing ‘Duivense ondernemer van het jaar 2017’ vond plaats in Groessen. Als genomineerde ondernemers zaten Peter en Marjolein die avond op het puntje van de stoel tijdens hun bedrijfspresentatie. Het verlossende woord kwam van Rik de Lange, burgemeester van Duiven. Het echtpaar Houthuijzen liet alle mede genomineerden achter zich, beklom het winnaarspodium en sleepte deze prachtige prijs in de wacht. Geloof me; na de officiële uitreiking ging het dak bij zalencentrum Gieling eraf!

Het begon allemaal in een schuurtje van 20 m2; de eerste cateringopdrachten vonden hun weg via de schuurdeur naar de klanten. Inmiddels is Welling Catering alweer jaren gevestigd op het bedrijventerrein aan de Ratio, tegenover de Intratuin in Duiven. Met een kleine 100 medewerkers worden wekelijks tussen de 1.000 en 5.000 maaltijden bereid.
Het jaar 2017 was er een vol nieuwe ontwikkelingen, zoals de opening van Grand Café Bij Welling. Deze sfeervolle locatie is gevestigd op het horecaplein in hartje Duiven. Naast het restaurantgedeelte is er een moderne VIP-ruimte voor groepsdiners en -activiteiten.

Tijdens de uitreiking loofde de Duivense burgemeester het paar om hun actieve rol bij goede doelen en ondersteuning van het verenigingsleven. Met 5 jonge kinderen thuis én hard trainen voor de marathon in New York vraag je je wel eens af hoe dit horeca-echtpaar het allemaal voor elkaar krijgt.
Peter richtte na de overhandiging van de prijs en het prachtig kunstwerk van Will Schropp het woord aan zijn vrouw Marjolein. Hij bedankte haar voor haar begrip voor de vele uren dat hij niet thuis kan zijn. Ook voor zijn collega’s had hij een woord van dank.
Het is voor nu en altijd duidelijk: Je kan niet om Welling heen!

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN