Grootse opening van “Bij Welling” in Duiven

bijwelling duiven openingOp zaterdag 20 mei jl. vond de officiële opening plaats van grand café “Bij Welling” in Duiven. Zo’n 150 genodigden werden ontvangen met een glaasje champagne en een warm welkom van Peter en Marjolein Houthuijzen, de eigenaars van zowel “Bij Welling” Duiven als Doesburg.

Zoals ook op de website te lezen is, genoten de gasten ook die avond van het goede leven in hartje Duiven. Iedereen was het erover eens dat “Bij Welling” een welkome aanvulling is op het horecaplein.  Niet alleen de sfeer zat er goed in bij de aanwezigen, maar ook de entourage droeg bij aan het feestgevoel. De bediening was uitstekend en gastvrij. Uiteraard kwamen de heerlijke hapjes uit eigen keuken.

Naarmate de avond vorderde verscheen er nog een aangename verrassing op het podium. Maan, de zangeres die vorig jaar The Voice of Holland won, gaf een daverend optreden. Daarbij kon ze rekenen op enthousiast publiek. Achteraf nam ze ruimschoots de tijd om met bewonderaars op de foto te gaan.

Het was een mooie avond bij “Bij Welling” waaraan menigeen nog lang zal terugdenken!

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op donderdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 12:00
Diner vanaf 17:00

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN