Een geweldige bijdrage voor Run for KiKa

Onlangs gaf de familie Van Vliegen een feest in ons grand café Bij Welling in Duiven. Ze hoorden van de persoonlijke inzet van Peter en Marjolein voor KiKa. Bij hun jongste zoontje Maas werd al vroeg kanker geconstateerd. Helaas is Maas hierdoor invalide geraakt en zit hij met zijn nog maar 3 jaar in een rolstoel. Hij moet dagelijks medicatie nemen en fysiotherapie, ziekenhuisbezoeken en scans maken nu al een onderdeel uit van zijn jonge leventje. De steun van het horeca-echtpaar voor KiKa heeft dus zijn eigen achtergrond.
De familie Van Vliegen was onder de indruk van het persoonlijke verhaal van Peter en Marjolein en heeft helaas zelf ook de ziekte van dichtbij meegemaakt. Ze bedachten spontaan een fantastisch initiatief om een bijdrage te leveren: ze besloten al hun ontvangen envelopjes aan KiKa te doneren!
In de belangstelling staan was wat hun betreft niet nodig. ‘We doen dit omdat we het kunnen en heel graag willen’, waren hun woorden. De foto is gemaakt tijdens een etentje als bedankje voor hun gift aan KiKa.

Help mee aan een betere toekomst voor kinderen met kanker!

Peter en Marjolein gaan in november van dit jaar de marathon in New York lopen. Met een speciaal doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Dit geld is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Hun streefbedrag is minimaal € 12.500,-.

Help je mee? Steun dan team Maas met een donatie via www.runforkikamarathon.nl/team-maas. Gewoon doen!

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN