flairbartending

FEESTLOCATIE ZEVENAAR

Wanneer u op zoek bent naar een leuke feestlocatie in de omgeving Zevenaar dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen Bij Welling. Op een centrale locatie in het centrum met uitstekende faciliteiten om een fantastisch feest te geven. De locatie is voorzien van alle gemakken om er kleine als grote groepen van feestgasten te ontvangen. Heeft u een leuk verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of andersoortig feest te vieren kom dan eens langs voor een persoonlijke rondleiding. Wij organiseren ook regelmatig borrels voor bedrijven of verenigingen en onze bar heeft voldoende mogelijkheden om hier ook met een prive gezelschap lekker te borrelen. Wanneer u een leuk feest wilt geven in de omgeving van Zevenaar dan moet u beslist eens een kijkje bij ons nemen.

HEEFT U VRAGEN OVER UW FEEST?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST IN DE OMGEVING ZEVENAAR?

bij welling duiven pand
Reserveren
menu
lunch

Feestlocatie omgeving Zevenaar

Bij Welling is een begrip op het gebied van feesten. Vanuit de persoonlijke aandacht voor onze gasten kunnen wij met maatwerk veel meer bieden dan een standaard feest. Omdat wij ook een breed netwerk hebben van partners voor aanvullende diensten is uw feest nog unieker te organiseren. Hierbij zullen wij het uw gasten natuurlijk aan niets laten ontbreken. Naast een eigen keuken is er een uitgebreide bar met vele soorten dranken. U kunt binnen onze VIP ruimte een feest organiseren met volledige privacy. Heerlijk als u ongestoord met vrienden iets bijzonders wilt vieren. Wilt u ons grand cafe of restaurant gebruiken dan is dit zeker bespreekbaar.

Bent u ook nieuwsgierig geworden in onze feestlocatie omgeving Zevenaar? Kom dan gerust eens een langs voor een rondleiding. Informeel nemen wij de verschillende mogelijkheden met u door. Heeft u speciale wensen dan kunnen onze ervaren event managers u vast helpen.

Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Huissen, Nijmegen, Westervoort, DidamVelp of Gelderland.

vip lounge

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens een feest te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan gerust een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN