FEESTLOCATIE WESTERVOORT

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in Westervoort? Bij Welling is de plek om een goed feest te organiseren waar u verder geen omkijken meer bij heeft. Vanwege de ruimte ervaring die wij hebben met het ondersteunen van feesten hebben wij sinds kort ook een fantastische locatie ter beschikking. Met verschillende ruimten kunnen wij een feest tot 300 personen binnen deze locatie organiseren. Natuurlijk doen wij dit met een breed aanbod van verschillende arrangementen. Of het nu om een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, familiefeest of verjaardagsfeest gaat bij ons kunt u dit organiseren. Een feestlocatie in e directe omgeving van Westervoort die uitstekend is te bereiken voor uw gasten en een onvergetelijk evenement zal worden. Kom gerust even kijken om de mogelijkheden met ons te bespreken.

HEEFT U VRAGEN OVER UW FEEST?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN ONZE FEESTLOCATIE IN DE OMGEVING WESTERVOORT?

bij welling duiven pand
Reserveren
menu
lunch

Feestlocatie in Westervoort

Natuurlijk is niet ieder feest hetzelfde en heeft u een bepaald thema in gedachten dan is het wellicht handig om dit eens met ons te bespreken. Wij hebben een groot netwerk van leveranciers en kunnen een bijzonder feest organiseren. Ook is onze feestlocatie afgestemd op de wensen van onze klanten. Zo hebben wij een eigen VIP ruimte waar u met een grote groep gasten compleet privé uw feest kunt vieren. Er is een bar aanwezig en u kunt er een band of live DJ laten optreden. Maar ook kunt u hier uw zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeest geven. Wij hebben een grand cafe en restaurant waar u desgewenst ook gebruik van kunt maken voor een bedrijfsborrel of familiediner. Er is een uitstekende keuken en wij hebben ruime ervaring met het organiseren van feesten.

Bent u ook nieuwsgierig geworden in onze feestlocatie omgeving Westervoort? Kom dan gerust eens een langs voor een rondleiding. Informeel nemen wij de verschillende mogelijkheden met u door. Heeft u speciale wensen? Vraag dan naar Peter die u vast kan helpen.

Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Huissen, Zevenaar, Nijmegen, DidamVelp of Gelderland.

vip lounge

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens een feest te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan gerust een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN