feestlocatie

FEESTLOCATIE VELP

Bent u op zoek naar een leuke feestlocatie in de omgeving Velp? Bij Welling bent u aan het juiste adres. Een unieke locatie met uitstekende faciliteiten voor het geven van een feest. De locatie heeft een moderne uitstraling en er zijn verschillende zalen waar een feest tot wel 300 gasten kan worden georganiseerd. Of het nu om een verjaardagsfeest, familiefeest of bedrijfsfeest gaat wij hebben de juiste locatie. Maar ook een familie of bedrijfsborrel is goed bij ons te organiseren. Kortom wilt u een feestje organiseren en bent u hiervoor op zoek naar een goede accommodatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING OMGEVING VELP?

zakelijk
catering
menu
lunch

Feestlocatie omgeving Velp

Bij Welling is een begrip op het gebied van feesten. Vanuit de persoonlijke aandacht voor onze gasten kunnen wij met maatwerk veel meer bieden dan een standaard feest. Omdat wij ook een breed netwerk hebben van partners voor aanvullende diensten is uw feest nog unieker te organiseren. Hierbij zullen wij het uw gasten aan niets laten ontbreken. Naast een eigen keuken is er een uitgebreide bar met vele soorten dranken. U kunt binnen onze VIP ruimte een feest organiseren met volledige privacy. Wilt u ons grand cafe of restaurant gebruiken dan is dit bespreekbaar.

Bent u ook nieuwsgierig geworden in onze feestlocatie? Kom dan gerust eens een langs voor een rondleiding. Informeel kunnen wij de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Huissen, Zevenaar, Westervoort, DidamNijmegen of Gelderland.

vip lounge

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens iets voor uw gezelschap te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN