feestlocatie

FEESTLOCATIE NIJMEGEN

Wanneer u op zoek vent naar een geschikte feestlocatie in Nijmegen dan moet u beslist eens een kijkje nemen bij Welling. Wij hebben een unieke locatie die van alle gemakken is voorzien om uw feest tot een echt knalfeest te maken. Feesten organiseren is onze specialiteit en hiervoor hebben wij verschillende arrangementen die compleet zijn afgestemd op uw behoefte. Of u nu een klein of een groot feest wilt organiseren het allemaal bij ons mogelijk. Wij hebben verschillende zalen waar u een fantastisch bedrijfsfeest of verjaardagsfeest kunt geven. Natuurlijk zijn de voorzieningen rondom uw feest belangrijk en op onze locatie is veel mogelijk. Kom dus gerust een kijkje nemen bij Welling om de mogelijkheden met ons te bespreken.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING OMGEVING NIJMEGEN?

zakelijk
catering
menu
lunch

Feestlocatie omgeving Nijmegen

Bij Welling is een begrip op het gebied van feesten. Vanuit de persoonlijke aandacht voor onze gasten kunnen wij met maatwerk veel meer bieden dan een standaard feest. Omdat wij ook een breed netwerk hebben van partners voor aanvullende diensten is uw feest nog unieker te organiseren. Hierbij zullen wij het uw gasten aan niets laten ontbreken. Naast een eigen keuken is er een uitgebreide bar met vele soorten dranken. U kunt binnen onze VIP ruimte een feest organiseren met volledige privacy. Wilt u ons grand cafe of restaurant gebruiken dan is dit bespreekbaar.

Bent u ook nieuwsgierig geworden in onze feestlocatie? Kom dan gerust eens een langs voor een rondleiding. Informeel kunnen wij de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Huissen, Zevenaar, Westervoort, DidamVelp of Gelderland.

vip lounge

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens iets voor uw gezelschap te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN