feestlocatie

FEESTLOCATIE HUISSEN

Wanneer u op zoek vent naar een geschikte feestlocatie in Huissen dan moet u beslist eens een kijkje nemen bij Welling. Wij hebben een unieke locatie die van alle gemakken is voorzien om uw feest tot een echt knalfeest te maken. Feesten organiseren is onze specialiteit en hiervoor hebben wij verschillende arrangementen die compleet zijn afgestemd op uw behoefte. Of u nu een klein of een groot feest wilt organiseren het allemaal bij ons mogelijk. Wij hebben verschillende zalen waar u een fantastisch bedrijfsfeest of verjaardagsfeest kunt geven. Natuurlijk zijn de voorzieningen rondom uw feest belangrijk en op onze locatie is veel mogelijk. Kom dus gerust een kijkje nemen bij Welling om de mogelijkheden met ons te bespreken.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING OMGEVING HUISSEN?

zakelijk
catering
menu
lunch

Feestlocatie omgeving Huissen

Bij Welling is een begrip op het gebied van feesten. Vanuit de persoonlijke aandacht voor onze gasten kunnen wij met maatwerk veel meer bieden dan een standaard feest. Omdat wij ook een breed netwerk hebben van partners voor aanvullende diensten is uw feest nog unieker te organiseren. Hierbij zullen wij het uw gasten aan niets laten ontbreken. Naast een eigen keuken is er een uitgebreide bar met vele soorten dranken. U kunt binnen onze VIP ruimte een feest organiseren met volledige privacy. Wilt u ons grand cafe of restaurant gebruiken dan is dit bespreekbaar.

Bent u ook nieuwsgierig geworden in onze feestlocatie? Kom dan gerust eens een langs voor een rondleiding. Informeel kunnen wij de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Nijmegen, Zevenaar, Westervoort, DidamVelp of Gelderland.

vip lounge

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens iets voor uw gezelschap te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN