Feesten

FEESTLOCATIE GELDERLAND

Op zoek naar een écht gezellig feestlocatie in Gelderland? Dan bent u bij Welling op de juiste plek. Wij bieden u verschillende zalen op een sfeervolle én unieke locatie. Zo heeft u genoeg mogelijkheden voor het organiseren voor uw feest. Of dit nou een groot feest is of een klein feest, de sfeer blijft intiem en u komt niet in een te volle of te kleine plek te staan. Wij helpen bij verjaardagsfeesten of bij bedrijfsfeesten. Gewoon een borrel organiseren? Ook familieborrels en bedrijfsborrels vinden wij leuk om te verzorgen! Bij Welling bieden we u vele mogelijkheden voor scherpe prijzen. We zijn een populaire feestlocatie in Gelderland vanwege de uitstekende accomodaties.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING GELDERLAND?

zakelijk
catering
menu
lunch

Feestlocatie in Gelderland

Bij Welling is een begrip geworden voor het geven van feesten. Al onze gasten krijgen persoonlijke aandacht. Door het maatwerk bieden we u veel meer dan zomaar een standaard feest. Dankzij een breed netwerk van partners krijgt u feest een breed scala aan leuke extra diensten waar u uit kunt kiezen. Maar het allerbelangrijkste voor uw feest vinden wij wel de locatie, drank, eten en de gastvrijheid. Dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Nieuwsgierig geworden naar deze feestlocatie? Wanneer u langskomt geven wij u gerust een rondleiding. Al u vragen worden beantwoord en we kunnen de verschillende mogelijkheden met u doornemen. Ook denken we graag met u mee om zoveel mogelijk uit uw feest te halen.

Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Huissen, Zevenaar, Westervoort, DidamVelp of NIjmegen.

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens iets voor uw gezelschap te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN