feestlocatie

FEESTLOCATIE DOESBURG

Op zoek naar een gezellige feestlocatie in Doesburg? Neem dan zeker eens een kijkje bij Welling. Wij bieden u een unieke locatie die van alle faciliteiten en mogelijkheden is voorzien om écht een knalfeest neer te zetten voor u. Feesten en partijen zijn beslist onze specialiteit. Hier hebben wij verschillende arrangementen voor om alles af te stemmen op uw behoefte. Een klein intiem feest of een groot feest voor meer dan 100 personen, het is allemaal mogelijk. Wij bieden u verschillende zalen voor uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest. Veel voorzieningen zijn aanwezig op de locatie, zo kunt u uitstekend parkeren en zijn er vele culinaire mogelijkheden. Kom eens langs en bespreek de mogelijkheden voor uw feest met ons. Tot snel bij Welling!

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING OMGEVING DOESBURG?

zakelijk
catering
menu
lunch

Feestlocatie omgeving Doesburg

Bij Welling is een begrip op het gebied van feesten en partijen. Wij denken namelijk vanuit de persoon en willen elke gast persoonlijke aandacht geven. U krijgt altijd maatwerk om aan uw wensen te voldoen. Er kan een breed netwerk van partners ingezet worden om u zo nog meer leuke extra's aan te kunnen bieden. Uw gasten zullen niks ontbreken. Wij hebben naast een bar met vele soorten dranken ook onze eigen keuken waaruit wij kunnen werken. U kunt ook een VIP ruimte afhuren om uw feest besloten te houden. Wanneer u ons volledig grand cafe wilt gebruiken is dit ook bespreekbaar.

Bent u ook nieuwsgierig geworden in onze feestlocatie? Kom dan gerust eens een langs voor een rondleiding. Informeel kunnen wij de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Huissen, Zevenaar, Westervoort, DidamVelp, Nijmegen of Gelderland.

vip lounge

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens iets voor uw gezelschap te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN