feest

FEESTLOCATIE DIDAM

Heeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een feestlocatie in Didam? Bij Welling kunnen wij u zeker helpen met een unieke locatie waar je alle faciliteiten vindt om een onvergetelijk feest te geven. Onze locatie is voorzien van alle mogelijkheden om hier een geschikt feest te geven. Wij hebben drie verschillende ruimtes met een groot buitenterras waar u een knalfeest kunt geven van 10 tot 300 man. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u een voorstel op maat geven waarbij ook uw eigen wensen centraal worden gesteld. Wilt u bijvoorbeeld volledig afgeschermd in een privé omgeving een feest geven dan kan dit in onze VIP ruimte. Wilt u liever een familiediner dan kunt u ook in ons restaurant plaatsnemen en voor een borrel gewoon gezellig in onze bar. Kortom de keuze is divers en op maat af te stemmen.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING OMGEVING DIDAM?

zakelijk
catering
menu
lunch

Feestlocatie in Didam

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie in Didam dan is bij Welling in de omgeving een goed alternatief waar u bovendien alle faciliteiten vindt om er een geslaagd feest van te maken. Naast een uitstekende keuken met een toonaangevende chef kok verzorgen wij continue aansprekende feesten. Gaat het om een verjaardagsfeest of familiefeest. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een externe locatie bij Welling is "The place to be".

Bent u ook nieuwsgierig geworden in onze feestlocatie? Kom dan gerust eens een langs voor een rondleiding. Informeel kunnen wij de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Huissen, Zevenaar, Westervoort, NijmegenVelp of Gelderland.

vip lounge

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens iets voor uw gezelschap te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN