Feesten

FEESTLOCATIE ARNHEM

Feestlocatie Arnhem; voor wanneer u op zoek bent naar een mooie en gezellige feestlocatie in de omgeving van Arnhem bent u bij Welling aan het juiste adres. Wij hebben een unieke locatie met een unieke stijl en verschillende zalen. U kunt bij ons dus ook verschillende soorten van feesten organiseren van klein tot groot. Of het hier dus om een verjaardagsfeest gaat of een bedrijfsfeest het is allemaal mogelijk. Maar wat dacht u van een gezellige familieborrel of bedrijfsborrel? Vanwege de uitstekende accommodatie met veel mogelijkheden en scherpe prijzen een populaire feestlocatie in de regio.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING OMGEVING ARNHEM?

zakelijk
catering
menu
lunch

Feestlocatie in Arnhem

Bij Welling is een begrip op het gebied van feesten. Vanuit de persoonlijke aandacht voor onze gasten kunnen wij met maatwerk veel meer bieden dan een standaard feest. Omdat wij ook een breed netwerk hebben van partners voor aanvullende diensten is uw feest nog unieker te organiseren. Maar natuurlijk zijn de belangrijkste ingrediënten voor een geschikt feest als locatie, drank en eten maar ook service en gastvrijheid erg belangrijk. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend.

Bent u ook nieuwsgierig geworden in onze feestlocatie? Kom dan gerust eens een langs voor een rondleiding. Informeel kunnen wij de verschillende mogelijkheden met u doornemen.
Heel graag tot ziens bij Welling feestlocatie "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Nijmegen, Huissen, Zevenaar, Westervoort, DidamVelp of Gelderland.

bar feest

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens iets voor uw gezelschap te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN