bar

FEESTLOCATIE

De feestlocatie van Bij Welling Duiven kenmerkt zich door haar unieke stijl en gezelligheid. Door de verschillende ruimtes binnen de feestlocatie, zijn er verschillende soorten feesten mogelijk. Bijvoorbeeld een kleinschalige borrels, maar ook borrels met 100 bezoekers worden bij feestlocatie Welling Duiven georganiseerd. Of het nu om een verjaardag gaat of bijvoorbeeld uw jaarlijkse bedrijfsfeest, Bij Welling Duiven organiseert het graag voor u in onze unieke feestlocatie centraal in Duiven.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING DUIVEN?

bar feest

Ontzorging en persoonlijke aandacht

Bij Welling Duiven zit u goed als het om feesten gaat. De ontzorging maar ook de persoonlijke aandacht en het maatwerk staan bij ons voorop. Wij zullen uw wensen t.a.v. het feest doornemen en met suggesties komen indien noodzakelijk. Bovendien hebben wij een goed netwerk van partners waar verschillende aanvullende diensten voor het feest geregeld kunnen worden. Ook zijn wij goed bereikbaar in het centrum van Duiven met voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze locatie. Hierin nemen wij u mee voor een rondleiding en kunnen we alvast uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Heel graag tot ziens bij Welling Duiven "the place to be" voor een unieke feestlocatie in de regio Arnhem, Nijmegen, Zevenaar, Westervoort, DidamVelp of Gelderland.

Offerte met vroegboekkorting

Bent u voornemens iets voor uw gezelschap te organiseren en spreekt onze VIP-ruimte u aan? Maak dan een afspraak met Peter op nr. 0316-713 276 zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Wacht niet te lang, want boekt u uw feestje minimaal 2 maanden vooraf, dan geven wij u 10% korting. Zo wordt een feestje bij ‘Bij Welling’ nog leuker!

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN