EVENEMENTENLOCATIE ARNHEM

Evenementenlocatie Arnhem; organiseren van een evenement is ons vak!
Al jarenlang organiseren wij Bij Welling evenementen zowel voor particulieren als voor bedrijven. Evenementen waar nog lang met veel enthousiasme over wordt gesproken omdat gasten zich bij ons uit maar vooral ook thuis voelen. Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Dat begint al bij aankomst. Parkeren kan op ons eigen terrein. Uw gasten hoeven geen parkeergeld te betalen en kunnen zo de evenementenlocatie Arnhem binnenlopen, alwaar zij vriendelijk worden ontvangen door onze ervaren en vakkundige medewerkers. Afhankelijk van het soort evenement dat wordt georganiseerd, presenteren wij onze gasten bij binnenkomst een alcoholisch of alcoholvrij drankje en zorgen ervoor dat iedereen zich gelijk op zijn/haar gemak voelt. Het feest kan beginnen!

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

WILT U EEN EVENEMENT ORGANISEREN BIJ WELLING?

feest
borrel
reserveren

WELKE ZAAL KIEST U VOOR UW EVENEMENT?

Bij Welling, evenementenlocatie Arnhem, heeft diverse zalen en ruimtes voor de verzorging van uw evenement. Wanneer het gezelschap bestaat uit minder dan 100 personen, dan is onze vipruimte heel geschikt. Deze gezellig ingerichte ruimte, beschikt over een podium met diverse audio faciliteiten. Zo bepaalt u zelf welke muziek de hele avond gedraaid wordt. Wilt u foto’s of filmpjes laten zien? Wij hebben een 75 inch scherm waar u gebruik van kunt maken. Alles is mogelijk. Onze medewerkers helpen u desgewenst wanneer u vragen heeft over de apparatuur. Geeft u de voorkeur aan een ‘staand’ feest? Dan zorgen wij ervoor dat er vooral statafels worden geplaatst. Op die manier kunnen er meer mensen deelnemen aan uw feest. Uiteraard zullen er ook altijd gasten zijn die graag zitten. Wij zorgen ervoor dat er ook voldoende zitgedeeltes zijn. Wilt u een evenement organiseren met meer dan 100 gasten? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons Grand Café kan ook worden afgehuurd tot maximaal 300 personen.

VIP ruimte
wildmenu

LEKKER ETEN EN DRINKEN; TOPKWALITEIT UIT EIGEN KEUKEN

De innerlijke mens; niet geheel onbelangrijk wanneer u een feest organiseert. Gasten laten zich nu eenmaal graag verwennen met bijzondere hapjes en lekkere drankjes. Bij Welling heeft 5 topkoks in de keuken staan, die worden aangevoerd door een bekende chef. Zij willen niets liever dan van uw evenement een culinair succes maken. Alle gerechten komen uit eigen keuken, inclusief de zoetigheden bij de koffie. Kiest u voor een uitgebreid buffet met diverse gerechten die aan de statafels genuttigd kunnen worden? Of geeft u de voorkeur aan een mooi gedekte tafel en obers die uw menu uitserveren? Alles kan. Wij bespreken graag vooraf de mogelijkheden. Boekt u uw feest twee maanden van tevoren? Dan ontvangt u een vroegboekkorting van 10%. Mooi meegenomen toch?

Bij Welling is "the place to be" voor evenementen in de regio Gelderland, Zevenaar.

GEÏNTERESSEERD IN DE MOGELIJKHEDEN VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN