EVENEMENT ORGANISEREN

Evenementen zijn er natuurlijk in verschillende soorten. Bij Welling Duiven kan u altijd helpen met een evenement op maat. Met onze verschillende ruimtes binnen onze locatie, kunnen wij altijd een leuk evenement op wens organiseren. Denkt u maar eens aan een bedrijfspresentatie, vergadering, bedrijfsfeest of bedrijfsborrel allemaal evenementen die wij regelmatig voor onze gasten organiseren. Maar ook kunt u denken aan een klantendag, uitreiking, borrel, modeshow, expositie of informatieavond, Bij Welling denkt graag met u mee!

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

MEER WETEN OVER EEN EVENEMENT ORGANISEREN?

VAAK KIEST U VOOR MAATWERK

Omdat ieder evenement weer anders is en ook de organisatie hiervoor vaak op maat zal worden afgestemd op uw persoonlijke wensen is een persoonlijk gesprek wenselijk. Wij zullen al uw ideeën doornemen en hierdoor hebben we ook een goed beeld hoe wij onze dienstverlening en advies compleet kunnen maken. Natuurlijk ontvangt u dan van ons een vrijblijvende offerte op maat. Omdat wij oog voor detail hebben maar natuurlijk ook een specialist op het gebied van food en beverage kunnen wij ook in samenspraak met verschillende leveranciers binnen ons netwerk een uniek evenement organiseren.

Wilt u binnenkort een evenement organiseren? Kom dan gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek.

Bij Welling Duiven is "the place to be" voor evenementen in de regio Gelderland, Arnhem.

VIP ruimte

GEÏNTERESSEERD IN DE MOGELIJKHEDEN VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN