DINER

Wanneer u binnenkort een diner wilt gaan geven dan kunt u dit bij ons op verschillende manieren organiseren. Zo kunt u een diner organiseren als onderdeel van een vergadering van uw club of bedrijf. Maar ook kan dit prima als er aansluitend een bedrijfsfeest of verjaardagsfeest wordt gehouden of wanneer u met uw familie een gezellige avond wilt houden. Vanuit een ruime locatie met vele mogelijkheden zorgen wij er bij Welling voor dat het u aan niets ontbreekt. Onze locatie is gelegen in het centrum van Duiven en er is voldoende parkeerruimte voor uw gasten. In een gezellige en ongedwongen sfeer kunt u bij ons genieten van een heerlijk diner.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

WILT U OOK EEN DINER ORGANISEREN BIJ WELLING DUIVEN?

kok
carpacio

EEN HEERLIJKE WALKING DINER OF BUFFET

Bij ons kunt u natuurlijk afhankelijk van de voorkeur ook een walking diner of een buffet organiseren. Wij zorgen er altijd voor dat u ongestoord aan een heerlijk diner met mooie gedekte tafels kunt genieten van ons eten en uw gasten. Bovendien hebben wij altijd ons Grand Cafe tot de beschikking om ook nog even heerlijk na te genieten met een borrel. Wilt u met uw gasten gebruik maken van een barbecue arrangement dan kan dit ook met goed weer buiten worden georganiseerd.

Heeft u specifieke wensen voor het dineren neem dan gewoon even contact met ons op want wij denken graag met u mee.

walking diner

KOM GERUST LANGS BIJ WELLING DUIVEN OM HEERLIJK TE DINEREN

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN