CATERING SERVICE

Liever lekker eten en drinken op uw eigen locatie of bij u thuis? Dat kan met de cateringfaciliteiten van Welling Catering. Wij verzorgen het hele jaar door de catering van kleine, intieme feestjes vanaf 5 personen tot bedrijfsfeesten met 2000 gasten! Welling Catering is een begrip in de Liemers. Waar het eens begon met compleet verzorgde barbecues is Welling Catering uitgegroeid tot een full-service cateraar met een uitgebreid assortiment.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Culinair gemak

Of het nou een feestje betreft of een grote, zakelijke bijeenkomst; het organiseren van een evenement kost veel tijd en energie. Welling Catering neemt uw organisatie over en zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.
Wij beschikken over een ruim assortiment aan verzorgde maaltijden, buffetten en bijvoorbeeld barbecuepakketten. Of u nu kiest voor een stevige stamppot of een life cooking experience, de kwaliteit is uitstekend en de gevarieerde prijzen bieden voor iedereen wat wils.
Ook kunnen wij u helpen met de aankleding en inrichting. Onze verhuurafdeling biedt talloze mogelijkheden om uw feest de finishing touch te geven.

catering

De lekkerste cateraar van de Liemers

Wilt u meer weten over het assortiment en de diensten van Welling Catering, bezoekt u dan onze website: www.wellingcatering.nl.
Voor advies, vragen of een scherpe offerte staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-3114005 of via het contactformulier op de website.

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN