flairbartending

BORREL

Wanneer u een borrel wilt organiseren kunt u bij Welling Duiven rekenen op een flexibele en persoonlijke aanpak. Wij zullen vooral ook met u meedenken als partner waarbij er veel georganiseerd kan worden. Wij bieden de mogelijkheid voor kleine als ook grote borrels van 25 tot 100 personen. In onze VIP ruimte heeft u alle privacy die u wenst en zijn de mogelijkheden divers. Wilt u onze mogelijkheden voor het organiseren van een borrel bespreken kom dan gerust eens langs of maak een afspraak.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN BORREL BIJ WELLING DUIVEN?

zakelijk bij welling
kaart bijwelling

UW BORREL: VOOR EEN ONVERGETELIJK MOMENT

U wilt op een mooie locatie in het hartje van Duiven een Borrel organiseren? U kunt ons eenvoudig bereiken en wij hebben verschillende borrel arrangementen waarbij altijd uw wensen centraal staan. Of het nu gaat om een privé borrel of bedrijfsborrel voor een klein of een groot gezelschap. Wij beschikken over verschillende ruimtes binnen de VIP-ruimte of het Grand Café. Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van onze accommodatie voor muziek en video of zelfs live muziek. Wij verzorgen hapjes of gerechten vanuit ons restaurant. Maar wilt u de mogelijkheden van onze catering combineren met uw borrel is dit natuurlijk ook mogelijk.

Voor de organisatie van uw borrel nemen we graag uw persoonlijke wensen door. Wij verzorgen u met onze borrel een onvergetelijk moment.

GEÏNTERESSEERD IN EEN BORREL BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN