feestlocatie

BEDRIJFSFEEST GELDERLAND

Een bedrijfsfeest organiseren in Gelderland? Een onvergetelijke belevenis creëren? Natuurlijk! Bij Welling in Gelderland helpt u. U weet ongetwijfeld hoe u een leuk bedrijfsfeest of bedrijfsborrel kan organiseren, maar wij helpen u als geen ander. Of het nou gaat om een groot feest met een DJ of een informele bedrijfsborrel met lekkere tapas, alles is mogelijk bij Welling. Wij bieden u ook een afgeschermde VIP ruimte welke multifunctioneel is te gebruiken met allerlei faciliteiten.

Uw bedrijfsfeest laten organiseren door ons of toch liever zelf de regie in handen houden? Het is uw feestje. Wij zullen ons in ieder geval altijd 110% inzetten voor onze gasten.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

DJ
gerecht
bedrijfsfeest organiseren
dessert

UW BEDRIJFSFEEST: UW WENSEN

Groot of klein bedrijfsfeest organiseren in Gelderland? Dan heeft u uiteraard een goede locatie nodig. Wij zijn gevestigd in het centrum van Duiven, waar wij uitstekend bereikbaar zijn voor al onze (lees: uw) gasten. Het centrum straalt gezelligheid uit. Bedrijfsfeesten van 5 tot wel 100 personen, niets is te gek. Wij bieden uw allerlei ruimtes zoals het restaurant, de VIP ruimte en ons grand café.

Al uw luxe diner wensen verzorgen wij vanuit ons eigen restaurant. U heeft keuze genoeg qua mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook voor uw borrel voor een bittergarnituur kiezen. Alles is mogelijk. Weet u nog niet zo goed hoe u invulling wilt geven aan uw feest? Wij denken graag mee om uw feest zo'n groot succes mogelijk te maken. We zijn erg ervaren in het geven van feesten. Ons team staat met liefde voor u klaar om originele ideeën te bedenken voor uw bedrijfsfeest of -borrel.

Gaat uw bedrijfsfeest onvergetelijk worden?

VIP ruimte
Gerechten zakelijk feest

ALLE FACILITEITEN

- Een VIP ruimte voor tot wel 100 personen
- De mogelijkheid om ons hele grand café af te huren (maximaal 300 personen)
- Eigen terras
- Compleet ingerichte bar
- Podium met audio en video mogelijkheden
- Wifi en 75 inch TV scherm met laptopaansluiting
- Zaalverduistering mogelijk
- Rolstoeltoegankelijke toiletten
- Ruime parkeergelegenheden op loopafstand

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl

Openingstijden
Op dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur.
Lunch vanaf 11:30
Diner vanaf 17:30

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN