BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN

Een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel organiseren voor een onvergetelijke belevenis bij Welling in Duiven. Natuurlijk heeft u als bedrijf uw eigen wensen maar wij weten als geen ander hoe een bedrijfsfeest georganiseerd moet worden. Gaat het om een feestje met een DJ of een informele bedrijfsborrel met hapjes, alles is mogelijk bij ons. Wij beschikken over een afgeschermde VIP ruimte die multifunctioneel is te gebruiken met bijbehorende faciliteiten zoals een DJ booth en apparatuur.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

EEN BEDRIJFSFEEST: UW WENSEN STAAN CENTRAAL

U organiseert een groot of klein bedrijfsfeest? Daar heeft u natuurlijk wel de perfecte locatie voor nodig in Duiven. Onze locatie is uitstekend bereikbaar in het centrum van Duiven, straalt gezelligheid uit en is dusdanig multifunctioneel dat uw wensen zich automatisch laten vormen. Bij Welling Duiven biedt ruimte voor feesten van 5 tot 100 personen. We beschikken over bijzondere ruimtes als het Restaurant, de VIP ruimte en het Grand Café.

Bovendien zijn wij naast een getalenteerde cateraar en verzorgen wij uw hapjes bij de borrel of een luxe diner vanuit de keuken van ons eigen restaurant. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon voor bittergarnituur kiezen. Belangrijk om te weten is dat alles mogelijk is. Wanneer u niet precies weet hoe u invulling wilt geven aan uw feest, bieden wij met liefde een ervaren team, die bekend staat om haar vernieuwende ideeën en oog heeft voor detail voor uw bedrijfsfeest.

Mogen wij uw bedrijfsfeest onvergetelijk maken?

VIP ruimte
Gerechten zakelijk feest

ALLE FACILITEITEN

- Een VIP ruimte voor maximaal 100 personen
- Ook bestaat de mogelijkheid ons gehele grand café af te huren (maximaal 300 personen)
- Eigen terras
- Compleet ingerichte bar
- Op maat ingericht
- Podium met audio en video faciliteiten
- Wifi en 75 inch TV scherm met laptopaansluiting
- Zaalverduistering mogelijk
- Rolstoeltoegankelijke toiletten
- Ruime parkeergelegenheden op loopafstand in centrum van Duiven.

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSFEEST BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Restaurant Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
026-311 40 05
info@wellingcatering.nl

 

Privacyverklaring

Reserveren

Onze VIP feesten, partijen en privé gelegenheden gaan gewoon door en kunnen geboekt worden via: info@wellingcatering.nl of 026-311 40 05

RESERVEREN