bar

BEDRIJFSBORREL ORGANISEREN

Wilt u binnenkort een bedrijfsborrel organiseren? Bij Welling Duiven is een uitstekende locatie met alle faciliteiten om een gezellige bedrijfsborrel te organiseren. Of het nu om een kleine of een grote groep gaat wij hebben verschillende zalen waar u de bedrijfsborrel kunt houden. Naast een uitstekende keuken waar we heerlijke borrelhapjes kunnen bereiden is er een uitgebreide borrelkaart. Wanneer u nog meer privacy wilt dan kunt u er ook voor kiezen om in onze VIP-ruimte te gaan zitten. Hier hebben wij ook een ruime bar en kan er gebruik gemaakt worden van onze audiovisuele hulpmiddelen voor een presentatie.

HEEFT U VRAGEN OF HULP NODIG?

Wij staan u graag te woord!

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN BEDRIJFSBORREL BIJ WELLING DUIVEN?

team bij welling
bar
zakelijk bij welling

UW BEDRIJFSBORREL ZONDER ZORGEN

Een bedrijfsborrel organiseren is bij ons in goede handen. Wij organiseren regelmatig zakelijke bijeenkomsten voor onze klanten en weten dus ook wat belangrijk is aan een bedrijfsborrel. Natuurlijke de gezelligheid staat bij ons centraal maar ook de mogelijkheid om als bedrijf de collegialiteit en successen gezamenlijk te vieren. Of u nu als gezelschap in ons Grand cafe plaatsneemt of met meer privacy voor onze VIP ruimte kiest maakt geen verschil. Wij zorgen voor de versnaperingen en natuurlijk het welzijn van uw gasten. Omdat wij in het centrum van Duiven zijn gevestigd beschikt u over voldoende parkeergelegenheid en is de bereikbaarheid optimaal.

Voor de organisatie van uw bedrijfsborrel nemen we natuurlijk ook altijd graag uw persoonlijke wensen door. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

GEÏNTERESSEERD IN EEN BEDRIJFSBORREL BIJ WELLING DUIVEN?

Contact

Bij Welling
Remigiusplein 5
6921 BL Duiven
0316-713276
info@bijwellingduiven.nl
robertjans16.sg-host.com

Openingstijden
Op dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend tussen 10:00 - 24:00 en zondag van 11:00-24:00.

Privacyverklaring

Reserveren

Direct reserveren kan telefonisch op 0316-713276 of via reserveren. Wilt u een borrel of een besloten partij reserveren? Dat kan ook via dit telefoonnummer of stuur een mail naar info@bijwellingduiven.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

RESERVEREN